Quantcast

Μυλοπόταμος: 41χρονος κατήγγειλε ενέδρα από 4 άτομα - Του έκλεισαν τον δρόμο και τον ξυλοκόπησαν

Ενας 41χρονος κατήγγειλε στις Αρχές ότι έπεσε θύμα ενέδρας χθες το βράδυ της Κυριακής λίγο μετά τις 10, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του στον Πάνορμο Μυλοποτάμου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretalive.gr, ο 41χρονος κατήγγειλε ότι οι τέσσερις δράστες, τους δύο από τους οποίους γνώριζε, ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε στήνοντάς του ενέδρα, του έκλεισαν το δρόμο, και άρχισαν να σπάνε το όχημα με πέτρες και με τα χέρια προκαλώντας ζημιές ενώ τον έβγαλαν έξω και, όπως ανέφερε, άρχισαν να τον χτυπούν με μανία.

Ο ίδιος φέρεται να αναγνώρισε τους δύο, έναν 48χρονο κι έναν 49χρονο, ενώ τους άλλους δύο δεν τους γνώριζε, όπως είπε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Με τραύματα στο πρόσωπο, το κεφάλι και το σώμα, ο 41χρονος μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της περιοχής και από εκεί στο νοσοκομείο ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πίσω από το περιστατικό φαίνεται πως βρίσκονται οικονομικές διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών. Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών.